Latest Movie :

RINJANI MEUBEL KAMI SIAP MELAYANI ANDA

Silahkan Pilih Warna Latar Blog ini Sesuai Dengan kenyamanan Yang Anda Suka

TATARUCINGAN SUNDA





Bahasa Arabna buah-buahan Alpukat
Bahasa Arabna Permadani Alketip
Bahasa Arabna Kalender Almenak
Bahasa Arabna Parabot dapur Almunium
Leutik Hideng Kesangan ? Sireum Tas Pus ap
Hideung Koneng Hejo ? Urang Negro Modolna Jukut
Tikajauhan koneng ti kadeukeutan beureum Jawab Salah tetenjoan
Di cabak ledok di takol ngabelentrang Tai kotok dina Katel
Sato Naon Nupang leutikna Tongo tapa 10 taun,tipes,kagencet batu
Kaleng Naon Nu Paur Kalengkahan Maung
Kaca naon nu Berat Kacalikan Gajah
Tahu naon nu pangbauna Tahuntu Sia
Ucing Ngising Muru naon Murukungkung
Jelma modol bari naon Barijil
Leutik bodas ngabelesat Remeh napel na pesawat jet
Oray hejo ngaringkel Udud Obat nyamuk
Kumaha ngabedakeun gajah leutik jeung gajah gede Di ayak
Di asupkeun kalah kaluar Kancing
Basa Jepangna nu Reneh renang Kukira Kura kura
Basa Jepangna Botak Karineke
Basa jepangna Naek Motor Suzuki kutaiki
Basa Arabna Ombeh Ala an Taina
Basa Arabna Kopeah Waddahuulu
Basa Cinana Leupas Cing Cuang Cang-cang
Basa Cinana Rok Cing Cuang Cing Cat
Basa Jepangna Boke Sakurata
Mun Turun Lila, Mun Naek Gancang Leho
Tugu naon nu enak Tugo Monas..monasi goreng, monasi uduk, kumaha ilaing we
Nabi nu sok ngaroko Nabi Wir
Sapi naon nu gancang Sapida balap
Di teuk teuk angger panjang Kacang Panjang
Huluna na suku, matana na suku, irungna nasuku, awakna na suku? Hayam katincak
Leutik bodas hirup,cicing dina hulu Kutu keur keputihan
Aki-aki ragrag surak Sakti
Basa Arabna nini-nini lagrag ti tingkat 5 Innalilahi Wainna ilaihi roji’un
Lele naon nu sok aya di sisi jalan Lelepon Umum
Bedana Apel jeung Upil Apel mah luhureun meja, mun upil handapeun meja
Paskibra naon nu teu ngenah Pas kibra-kibrana sare di hudangkeun
Bedana HP jeung monyet HP mah Nokia, monyetmah Nukieu
Lomari naon nu sok nyanyi Lomari Irama… anjir maksakeun
Oray naon nu majuna lempeng Oray ngadahar linggis
Cik Susun jadi kalimat “ Tai-Tikus-Kucing-Makan” Kucing Makan Tikus,…Taina dahar ku Sia
Jelema meuli bantal keur naon Keur hudang
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MENCARI DAN BERBAGI ILMU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger